(Online) Marketing

Ben je op zoek naar personeel? Wil je een nieuw product onder de aandacht brengen?

Een campagne op Social Media kan je helpen.

Social Media

Misschien hou je ervan, misschien vind je het maar niks. Maar het kan je wel heel veel opleveren; meer bekendheid, meer fans, meer bezoekers op je website en natuurlijk meer omzet!

Je kunt op 2 manieren actief zijn op sociale media;

Onbetaald (organisch): Door consequent dingen te posten op je kanalen krijg je steeds meer bereik. Het is wel belangrijk dat je volgers leuk vinden wat je post want hoe meer er gereageerd wordt op jouw post in hoe meer tijdlijnen deze post verschijnt.

Betaald (advertenties): Omdat je vrij exact je doelgroep kunt selecteren is adverteren op de Social Media kanalen relatief goedkoop. Het kan zelfs al vanaf € 1,- per dag.

Als je wilt adverteren op Facebook en Instagram kan ik je daar bij helpen. Van het bedenken van de advertentie, het maken van het filmpje of beeldmateriaal en het uitvoeren van de campagne. Ook goed in te zetten als je op zoek bent naar personeel. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met me op.

Tarieven

Mijn uurtarief is € 50,- excl. BTW
Over het algemeen is het vooraf goed in te schatten hoeveel tijd me iets gaat kosten.

Qua advertentiebudget kun je het net zo gek maken als je wilt. Hoe meer je besteedt hoe groter je bereik.
Je kunt al adverteren vanaf € 1,- per dag.

Voorbeelden

& More

Online marketing is natuurlijk meer dan Social Media. Wil je hulp bij het schrijven van blogberichten, nieuwsbrieven, persberichten, brochures of andere teksten? 

Veel is mogelijk, neem contact met me op voor meer informatie.

Chat openen
1
Hallo 👋
Mag ik je ergens mee helpen?