Over mij

Mijn missie is om jou als ondernemer te laten groeien.
Door je zichtbaarheid te verbeteren èn je te ontzorgen.

Balou en Karel
Italie

Iets over mezelf

 

Ik ben geboren in Harbrinkhoek, een klein en gezellig dorp in Twente. Daar had ik het voorrecht om op te groeien in een warm ondernemersnest, mijn moeder kwam van de boerderij en was verpleegkundige. Mijn vader had een groothandel in autoglas en hield daarnaast altijd wat hobbydieren. De liefde voor natuur en dieren heb ik van hem overgenomen.

Samen met mijn vriend Rob en onze drie kinderen woon ik in Almelo. We hebben een hond en een kat in huis en buiten lopen nog 2 paarden in de wei.  Naast dieren hou ik van wielrennen, wandelen, Italië, lezen en koken. Ik ben vrij rustig maar hou wel van gezelligheid met ons gezin, familie en vrienden.

mist
Tignale

Ervaring

Mijn werkervaring is erg ruim. Ik heb de afgelopen 25 jaar bij verschillende bedrijven binnen het MKB gewerkt en ook een aantal jaren in het ziekenhuis. De rode draad is dat het altijd ondersteunende functies waren. Ik vind het fijn om mensen te helpen en een beetje verschil te kunnen maken. Als je precies wilt weten waar ik allemaal heb gewerkt, wat ik daar gedaan heb en welke opleidingen ik heb gevolgd klik dan even op mijn C.V. 

CV
Certificaat VA

Al heel lang had ik de wens om iets voor mezelf te beginnen alleen wist ik nooit wat dan precies. Tot ik begin 2021 stuitte op het beroep “virtueel assistent” dat inhoudt dat je ondernemers op afstand ondersteunt. Dit kan op allerlei gebied zijn.

Ik wist meteen dat dit iets voor mij was. Eigen baas, mijn eigen tijd indelen, werken vanuit mijn eigen fijne huis, werk doen dat ik leuk vind èn voor ondernemers werken waar ik blij van word! Ik heb dus ook niet lang getwijfeld en ben een opleiding gaan volgen bij de VA Business Academy. Zij leiden ambitieuze vrouwen op tot high level virtueel assistent. Omdat ik ook graag creatief bezig ben wilde ik de marketing kant op en ben ik na deze algemene opleiding allerlei cursussen en trainingen gaan volgen op het gebied van online marketing, social media, SEO etc. Deze nieuwe kennis combineer ik met mijn werk-en levenservaring om ondernemers te helpen met hun zichtbaarheid en ze te ontzorgen. Daarnaast blijf ik leren om mijn kennis nog te verdiepen en verbreden.

Chat openen
1
Hallo 👋
Mag ik je ergens mee helpen?