Selecteer een pagina

Over mij

Mijn drive: ik wil heel graag natuurbewuste ondernemers helpen omdat ik het geweldig vind dat deze ondernemers het lef hebben om verder te kijken dan hun eigen erf. Ze willen iets terug doen voor de natuur. Ik word altijd heel erg enthousiast als ik hun verhalen hoor en de passie zie.

Claudi met haar hond

Meestal zijn deze ondernemers niet bezig met hun marketing en online zichtbaarheid. Ze hebben daar geen kaas van gegeten en ook geen zin of tijd om zich er in te verdiepen. Dat snap ik heel goed maar het is ook een enorme gemiste kans op meer omzet. Je kunt nog zo’n mooi product hebben met een prachtig verhaal erachter maar als de mensen het niet kennen zullen ze het ook niet kopen. Met als gevolg (te) weinig omzet, geen groei van je bedrijf en in het ergste geval geen bestaansrecht.

Deze ondernemers wil ik heel graag helpen! Omdat ik zelf groot fan ben van deze ondernemers kan ik hun verhaal en hun visie beter overbrengen. Ik hoop daarmee de afstand tussen boer en burger iets te verkleinen. Het woord boer moet je overigens ruim zien want ik help graag alle ondernemers die ondernemen met oog voor de natuur.

Omdat ik me grondig verdiep in het bedrijf, de ondernemer en het product wordt de boodschap persoonlijk en dat is wat de consument graag wil zien. Mensen leren je eerst kennen, gaan je dan leuk vinden en worden ten slotte fan van jou/je bedrijf/je product. En fans zijn enthousiast en zullen jouw verhaal weer verder vertellen.

Nu weet je wat mijn drive is. Wil je nog meer van me weten? Lees dan hieronder mijn verhaal. Of neem contact met me op.

Mijn Verhaal

Ik ben geboren in Harbrinkhoek, een klein en gezellig dorp in Twente. Daar had ik het voorrecht om op te groeien in een warm ondernemersnest, mijn moeder kwam van de boerderij en was verpleegkundige. Mijn vader had een groothandel in autoglas en hield daarnaast altijd wat hobbydieren. Hij was groot dieren- en natuurliefhebber. Het zaadje is toen al geplant en later uitgegroeid tot de wens om zelf ondernemer te zijn met passie voor de natuur.

Samen met mijn vriend Rob en onze drie kinderen woon ik in Almelo. We hebben een hond en een kat in huis en buiten lopen nog 2 paarden in de wei. Misschien komen er in de toekomst nog andere dieren bij. Kippen staan nog op het wensenlijstje en wie weet ooit nog een paar koeien. Naast dieren hou ik van wielrennen, wandelen, lezen, koken en gezelligheid.

Paarden en hond

Werkervaring

CV

Mijn werkervaring is erg ruim. Ik heb de afgelopen 25 jaar bij verschillende bedrijven binnen het MKB gewerkt en ook een aantal jaren in het ziekenhuis. De rode draad is dat het altijd ondersteunende functies waren. Ik vind het fijn om mensen te helpen en een beetje verschil te kunnen maken. Als je precies wilt weten waar ik allemaal heb gewerkt, wat ik daar gedaan heb en welke opleidingen ik heb gevolgd klik dan even op mijn C.V. hierboven.

De laatste jaren dreef de wens om iets voor mezelf te beginnen steeds meer naar boven. Het liefst wilde ik iets doen dat gerelateerd is aan natuur/milieu/dieren/natuurinclusief boeren. Het lukte me alleen nog niet om hier ook een verdienmodel bij te vinden. Tot ik begin 2021 stuitte op het beroep “virtueel assistent” dat inhoudt dat je ondernemers op afstand ondersteunt. Dit kan op allerlei gebied zijn.

Ik wist meteen dat dit iets voor mij was. Eigen baas, mijn eigen tijd indelen, werken vanuit mijn eigen fijne huis, werk doen dat ik leuk vind èn voor ondernemers werken waar ik blij van word! Ik heb dus ook niet lang getwijfeld en ben een opleiding gaan volgen bij de VA Business Academy. Zij leiden ambitieuze vrouwen op tot high level virtueel assistent. Omdat ik ook graag creatief bezig ben wilde ik de marketing kant op en ben ik na deze algemene opleiding allerlei cursussen en trainingen gaan volgen op het gebied van online marketing, social media, SEO etc. Dit samen met de werkervaring die ik al heb is een goede basis om ondernemers te kunnen helpen. Natuurlijk weet ik nog niet alles maar ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en zal dat ook zeker blijven doen.

Ten slotte nog 5 woorden die mij als persoon goed omschrijven

Meedenkend

Rustig

Creatief

Analytisch

Behulpzaam

Zullen we eens kennis maken? Neem contact met me op.

Ik hoor graag van je!

WhatsApp